Bine ai venit în Lumea Simbalance

Despre Simona Stoica

Despre Simona Stoica
Despre Simona Stoica

Secretul abordării noastre

Întotdeauna avem grijă să integrăm în ecuația sănătății și recuperării medicale nu doar corpul fizic, ci și mintea și sufletul.

Am înființat această clinică pentru a veni în sprijinul celor care cred că recuperarea și vindecarea încep din interior spre exterior și nu invers. Celor care știu că sănătatea nu ține doar de corp. Mintea și sufletul fac și ele parte din echipa vieții, așa că este vital să le chemăm în joc.

Boala privită ca strigăt de ajutor și oportunitate de schimbare

Din experiența și lucrul cu sute de pacienți ni s-a dovedit faptul că o afecțiune apare atunci când corpul fizic este depășit de situație și nu se mai poate vindeca singur. Este momentul în care ne spune că trebuie să ajustăm ceva în stilul de viață, în modul de gândire și în felul în care reacționăm în fața evenimentelor cotidiene.

Îmbinând toate cele trei aspecte ale ființei umane (minte, corp, suflet), serviciile noastre:

♦ Mișcare cu sens   ♦ Terapie pentru corp   ♦ Terapie pentru suflet

te ajută să tratezi problemeleapărute deja, dar și să previi apariția de noi afecțiuni. Prin intermediul serviciilor noastre aducem corpului tău resursele necesare pentru ca el să se însănătoşească, iar tu să te simți mai bine şi să te bucuri din plin de viaţă.

Misiunea noastră: Reactivarea sănătății

Așa cum adesea găsim răspunsurile chiar în întrebare, iar rezolvarea chiar în problemă, la fel și vindecarea, recuperarea își au soluția în tine însuți.

Iți punem la dispoziție cele mai eficiente tehnicile și cei mai pregătiți și potriviți specialiști, astfel încât tu să-ți redescoperi echilibrul rapid și în mod natural, fără să aloci ani de zile cunoașterii, studiului, recuperării sau practicii.

Prin implicare, experiență, deschidere și profesionalism realizăm programele complexe şi personalizate fiinţei tale, punându-ți la dispoziție multiple tehnici și metode.

♦ Kinetoterapie   ♦ Terapia Schroth   ♦ Reeducare posturală.  ♦ Întreținere musculară asistată.  ♦ Terapie prin dans  ♦ Dry Needling   ♦ Terapii Manuale și aplicații Tape

♦ Electroterapie  ♦ Terapie cu vacuum  ♦ Stimulare musculară electrică   ♦ Masaj Terapeutic   ♦ Psihoterapia Gestalt  ♦ Coaching

Aplicate cu succes în clinica noastră, aceste servicii aduc rezultate incredibile, confirmate chiar de pacienții noștri.

 

Rezultatele pe care le obținem sunt:

♦ vindecarea/ameliorarea se produce la nivel profund, acționând nu doar asupra corpului fizic, ci și în plan mental, emoțional şi spiritual;

♦ durerile sunt ameliorate semnificativ încă de la primele ședințe;

♦ rezultatele obținute au efecte pe termen lung, fără a crea dependențe sau efecte adverse;

♦ regăsești echilibrul, sănătatea, vitalitatea și armonia pe toate cele trei planuri: mental, emoțional, fizic;

♦ experimentezi transformări și îmbunătățiri în toate domeniile vieții.

Te invităm și te așteptăm la Simbalance pentru a descoperi o nouă abordarea a ceea ce înseamnă viața în echilibru. Vino să descoperim împreună câte lucruri magice ascund mintea, corpul și sufletul tău și ce viață fascinantă pot crea ele atunci când ajung să fie în armonie una cu cealaltă!

Testimoniale

Testimoniale Video

Risvan Vlad Rusu Coach

O cunosc pe Simona cu mult dinainte ca „SIMBALANCE” sa existe scris asa de frumos pe peretele din sala de asteptare a uneia dintre cele mai frumoase clinici de terapii corporale din capitala. Important este ca „SIMBALANCE” exista prin Simona de multa vreme, fapt atestat pentru mine prin rezultatele personale obtinute lucrand cu ea, prin relaxarea pe care am experimentat-o si prin starea de bine pe care continui sa o traiesc de fiecare data cand ma aflu in prezenta ei. Acum, mai bine decat oricand, ea a ales sa isi extinda aceasta aura de bine in jurul ei prin acest cabinet modern care invita la vindecare, mai ales pentru ca promoveaza echilibrul: Simona este Yin-ul, Gabi (care va va intampina mereu si care tine totul ca pe roate) este Yang-ul, iar Jack – mascota locului – este dinamismul dintre Yin si Yang. Nu pot sa nu il mentionez si pe Andrei care m-a surprins cu viteza prin care a „furat” de la Simona tot ce este mai bun si prin mainile lui extraordinare, asta ca sa nu mai mentionam profesionalismul si deschiderea de care da dovada. Prea multe cuvinte strica, asa ca mai bine inchei cu un indemn simplu: GO TO SIMBALANCE! GO TO SIMONA!


Nicoleta Mihaiu – IT Project Manager

Am îndrăznit să sper că totul se va schimba iar anul trecut în viață mea a apărut Simona Stoica și Simbalance, cu suportul cărora am reușit să îmi transform visul în realitate. Nu a fost ușor, am parcurs împreună un drum lung, plin de coborâșuri și suișuri, dar prin determinare și dorința de a fi că înainte am reușit să mă recuperez complet.

Le mulțumesc pentru răbdarea și tenacitatea cu care mi-au suportat toate trăirile și pentru echilibrul fizic pe care m-au ajutat să-l recapăt după fracturi multiple de tibie, peroneu si maleolă.


Cristian Mihai – Președinte Centrul de Training EURO NLP

Dr. Simona Stoica și echipa ei sunt alături de mine și îmi dăruiesc la fiecare întâlnire certitudinea că nu am pierdut nimic din ceea ce îmi trebuie pentru a reuși.

Este extradordinar că o poți lua de la capăt de fiecare data când alegi asta!

Sunt recunoscător pentru această întâlnire și știu că cei de la Simbalance mai au mult bine de făcut.

Cu două luni în urmă aveam lordoză, scolioză și dureri în locuri despre care nu știam că există. Astăzi singurele dureri sunt cele din timpul ședințelor integrate de kinetoterapie, stretching și aerobic. Plus câteva înțepături pentru care trebuie să mulțumesc medicinei tradionale chineze.

Reînvăț să fiu mai atent, să mă coordonez și să fac un alt gen de alegeri.


Carmen GHEORGHITA – Consultant PR

Încă din prima zi, am venit cu încredere în clinica Simbalance și mă bucur că acum, la aproape un an de atunci, pot să afirm cu inima deschisă că e mai mult decât m-am așteptat.

Echipa e grozavă, fetele sunt de-a dreptul minunate, dăruite muncii lor, calde, pozitive, creative, bine pregătite….și lista poate continua.

Aici am înțeles că durerile de spate au cauze diverse.  Acestea pot fi provocate de afecțiuni ale coloanei sau de un stil de viață dezechilibrat, stres, timp îndelungat petrecut în fața laptopului, scaune și saltele inconfortabile pentru spate și nu numai. Durerile de spate pot fi vindecate prin măsuri diverse, dar personalizate care să rezulte în bunăstare fizică și mentală.

Am început un program complet de recuperare recomandat și supravegheat de Simona Stoica, în perfectă relevanță cu nevoile de vindecare ale corpului, minții și sufletului meu.

Mă bucur enorm că am ales Simbalance, le recomand cu mult drag, le sunt recunoscătoare și le urez mult succes pe mai departe!


Carmen Bichis – CEO, Carmen Bichis Law Office

Am întalnit-o pe Simona cu ceva ani în urmă și am urmărit-o și am urmat-o cu încăpățănare.

I-am admirat determinarea, dragostea pentru ceea ce face și teribila curiozitate de a ști cât mai multe – o combinație fericită și unică între un fiziokinetoterapeut si un psihoterapeut.

Deci, daca esti hotărât, nu te sperii să transpiri, accepti sa bombani când crezi că nu mai poti, dar în ciuda bombanelilor, vrei sa te intorci….ei sunt prietenii tăi.

Guys, ma bucur de momentele pe care le petrec în compania voastră, sunteti niste oameni minunați si teribil de eficienți!!!


Adelina MOROIANU – CEO, SCA Moroianu si Asociatii

Am ajuns la Simbalance după o perioadă destul de lungă în care nu prea mi-a fost bine, indiferent ce am încercat… Am găsit aici nu doar un profesionist extraordinar, cu mâini magice și cu o energie vindecatoare, ci și oameni minunați, calzi și empatici, care mi-au plăcut din prima clipă și la care îmi doresc să mă întorc iar și iar, săptămână de săptămână.

Îți mulțumesc, Simona, pentru că ești constant alături de mine și pentru că mă ajuți ca durerile și suferințele felurite să devină doar amintiri, pentru că mă întorci încet, dar sigur, spre misșcare și spre un stil de viată sănătos și, nu în ultimul rând, pentru că îmi redai speranța!


Ioana PANC – Director Executiv

Combinația dintre profesionalismul care inspiră încredere și căldura umană care creează familiaritate este ceea ce face din Simbalance un loc unic. Exercițiile de gimnastică, procedurile de kinetoterapie sunt niște poțiuni magice, concentrate, le „servești” fără să-ți dai seama și nu-ți vine să crezi cât de eficiente și de benefice sunt pentru tine.


PROGRAMARE
""
1
Formular Programare
Nume si Prenume
Numar de telefon
Data
Sunt de acord cu colectarea şi adminstrarea datele mele cu caracter personal
Previous
Next